Er du en Detailvirksomhed - et supermarked eller en købmand - gourmetbutik - vin-, spiritus- og spiritusbutik - gavebutik - tankstation - kiosk - restaurant, café, pub - salgsautomatfirma - firma med snacks ombord (tog, busser og fly) - biograf ?


B
liv en Zigmundo forretningspartner.

Hvad kan du få ud af samarbejdet?

 • Høj kvalitet, farverigt, velsmagende, men vigtigst af alt FAVORIT -produkt med en hurtigtvoksende kundebase.
  Delikat produkt af høj kvalitet med et synligt og attraktivt design. Vores produkter er ikke til at overse på hylderne, meget let at finde og ekstremt pirrende.
 • Zigmundo kunder = stabile kunder 
  Gourmet popcorn fra Zigmundo er et produkt, som kunderne køber regelmæssigt. Spred Zigmundo-budskabet, foreslå det og opret din egen Zigmundo-kærlige kundebase. På den måde kan du modtage flere og flere faste kunder til din butik/e-butik.
 • Vi sørger for aktiv og daglig markedsføring samt alle aktiviteter for at tiltrække kunder - så du drager ikke kun fordel af at have et attraktivt produkt i din produktportefølje, men også ved at blive ved med at modtage nye ogfaste kunder. 
  Vores marketingteam arbejder både i dag og i morgen med kommunikation med vores nuværende og fremtidige kunder. Hvad betyder det? Vi vokser og fortsætter hele tiden med at vokse sammen med vores kundebase hver eneste dag. Alle vores kunder, der finder vej til din butik eller e-shop, erpå vej til også at blive DIN kunde, ikke kun en kunde hos Zigmundo, men også for hele din portefølje af produkter. Det, som du får ud af det, er en god markedsføring for din butik/e-shop - brug den chance!
 • UP-standard forbedrer virksomheden.
  Vi ønsker, at du skal vokse sammen med os! Det, som vi gør, er at skabe en UP-standardpris, så du har masser af plads til at placere din egen margin.
 • Hurtigt & Enkelt bestillingssystemglem alt om bureaukrati
  Bestillingsprocessen er meget hurtig og enkel hos din egen konto via e-shop. Dit pristilbud og dine dokumenter venter på dig, og du modtager dem også automatisk. Hvis du har brug for nogen form for hjælp eller rådgivning, der kan hjælpe dig i den rigtige retning, står vores supporthold klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os.
 • Vi fortsætter med at nytænke vores produkter, marketing og smag af popcorn.
  Lige nu bliver der tilberedt nye opskrifter, idéer og marketingaktiviteter i vores Zigmundo-køkken.


Jeg vil gerne blive din partner, hvad skal jeg gøre som næste trin?  

1.Kontakt os på e-mail partner@foodmoodnordic.dk
2. Fortæl os navnet på din virksomhed sammen med en kort beskrivelse af             virksomheden og din kontaktinformation.
3. Vores support kontakter dig så hurtigt som muligt

Selve processen er meget enkel og hurtig. Vi udveksler oplysninger, og bagefter modtager du vores pristilbud, konto samt adgang til vores e-shop, og vores samarbejde er nu klar til at begynde!

Vi ser frem til samarbejdet.

Zigmundo-holdet