Er du spændt på endelig at sætte dig i din komfortable sofa, tænde for TV’et og gå i gang med dit yndlings TV-show? Til at tilbringe en weekend med din familie og dine venner? Det lyder godt – men lad os krydre det en smule mere! Det er her, at vi kommer ind i billedet! Gourmet popcorn fra Zigmundo er klar til at gøre din dag endnu mere lækker, da "Time spent with popcorn is never wasted".


Gourmet popcorn fra Zigmundo er en perfekt kombination af hjemmelavet karamel, frysetørret frugt, den bedste chokolade og endda en lækker smag af kanel og æbler. Spørgsmålet er – hvorfor er det så specielt? Vores produktion af popcorn understøttes af vores egne opskrifter, processer og er delikate. Vi er stolte af at benytte ingredienser af den højeste kvalitet, ingen kunstige smagsstoffer eller farvestoffer, hvilket betyder, at du kan kan få lov til nyde popcorn med en naturlig produktionsproces, hvilket er med til at give popcornene en delikat smag hver eneste gang.
Hvert eneste popcorn behandles skånsomt med den rette mængde smørret karamel, der masseres alle steder på de perfekte og runde popcorn. Vi tager højde for vores popcorns form ved at benytte en speciel type af korn og en patenteret varmluftsteknologi fra en af de mest innovative producenter af popcornmaskiner. På denne måde forsøger vi at skabe sprøde og lækre popcorn, der smelter i munden på dig.

 
Nu er det her, mine damer og herrer, at det bliver spændende! Vores portefølje af produkter tilbyder en frisk smag af frysetørret frugt. Lyofilisations- eller frysetørringsprocessen fjerner al fugt fra den rå og frosne frugt gennem et vakuumsystem ved en proces, der kaldes for sublimering. På denne måde sikres det, at al ernæring fastholdes, mens holdbarheden forlænges. Åh nej, det ender ikke her! Når det er helt tørt og fuld af næring, knuses frugten til et magisk pulver, der masseres ind i vores popcorn, og det er her, at vores Jordbær & Karamel Popcorn stammer fra! Lad os tørfryse en banan, tilføje et drys af vores energirige chiafrø på en lækker karamel popcorn og voilà, nu har du vores yngste medlem - Banan og Chiafrø Karamel Popcorn!

 
Kender du nogen, der ikke elsker chokolade? Hvis ja, så gør os en tjeneste og prøv vores Mælkechokolade 50 % og Karamel popcorn, eller Mørk Chokolade 70 % og Karamel Popcorn! Åh ja, tak os senere! Vores chokolade bærer stolt den verdensgodkendte titel af Fino De Aroma, som uddeles af World Cocoa Organization og kun benyttes i 6 % af den samlede verdens kakaoproduktion. Udover dette har chokolade, der bruges i Zigmundos produktion, desuden vundet en Great Taste Awards 2021. Forestil dig nu friskpoppet popcorn i et let saltet karamelbad med et rigt lag af den fineste chokolade. Tro det eller ej, det er præcis det, som vi gør, for at sikre den bedste mulige oplevelse.

 
Den særlige produktion af vores popcorn er nemlig ikke et slutpunkt for dette velsmagende mirakel! Det er nemlig lige så vigtigt at levere helt friske og delikate popcorn til dig! Du får intet andet end fantastiske popcorn fyldt ind en særlig pakke, som er generøs i sin størrelse og ekstraordinær i sin funktion.
Vores popcorn er pakket i et rør med en særlig beskyttende foliebase, der er med til at sikre maksimal beskyttelse af popcornens sarte smag og sprødhed. Ved brug af vores elegante emballage behøver du ikke bekymre dig om, at der sker noget med dine popcorn. Du kan i stedet nyde din aften med Zigmundo gentagne gange, da den solide bund og det sorte låg, som du finder i toppen, tillader røret at lukke helt i, så du kan spise flere popcorn senere, hvis det skulle være! Derudover tilbyder vi de samme varianter i forskellige, mindre pakker. Du kan vælge mellem to størrelser af poser, der er sikret med en lynlås, hvilket er med til at forhindre luftstrømmen, så dine popcorn holdes helt friske!

 
Hvis du vil gøre dine fejringer og fester mere ekstraordinære, skal du overveje Zigmundo som en snack og sørge for noget helt specielt! Vælg forskellige varianter i de forskellige farvede rør, uanset hvilken du vælger, vil det helt sikkert blive en hel special gave til dine kære. Så tøv ikke med at være speciel, for det er det, Zigmundo er til for.